Expo

Vi förstår kraften i en imponerande närvaro på mässor och event. Därför erbjuder vi ett komplett sortiment av expomaterial som hjälper ditt företag att sticka ut från mängden och locka till sig besökare som aldrig förr. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss skapa en mässmonter som garanterar synlighet och interaktion vid varje event.

Kontakta vår avdelning för expo:
reklam@brandcode.se

Framgångshistorier från våra expo-kunder

Brandcode har hjälpt många företag att skapa minnesvärda mässupplevelser. Ett framstående exempel är när vi utrustade en ledande teknikleverantör med en interaktiv monter designad för att maximalt engagera besökare. 

Med skräddarsydda backdrops, digitalt integrerade mässdiskar och dynamiska rollups, lyckades vi inte bara öka deras synlighet utan också deras interaktion med mässbesökare. Resultatet var ökad lead-generering och förstärkt varumärkeskännedom, vilket visade sig vara avgörande för deras framgång på eventet.

Ta kontakt

Varför välja Brandcode för din Expo-upplevelse?

Hos Brandcode optimerar vi varje aspekt av din mässupplevelse för att du ska göra ett bestående intryck. Låt oss lyfta ditt nästa event.